Basicfloor

Besparen op je badkamer

Geplaatst op

Wil je een nieuwe badkamer? Het verbouwen van je badkamer gaat vaak gepaard met hoge kosten. Hoe kun je de kosten laag houden en toch de badkamer krijgen die je wilt? In deze blog maken we een balans tussen kosten en baten en proberen we je te stimuleren om de investeringen zo laag mogelijk te houden.

Goedkoop is duurkoop

Het is een uitdrukking die je misschien niet graag wil horen wanneer je op zoek bent naar een manier om kosten te besparen. Het is echter wel erg belangrijk dat je er rekening mee houdt dat als je een goedkopere variant van iets aanschaft, deze doorgaans sneller stuk zal gaan dan de duurdere variant. Omdat er bepaalde dingen zijn die je liever niet opnieuw aanschaft of laat repareren, adviseren wij bespaar niet op de duurste zaken.

Koop tweedehands of restpartijen

Tweedehands producten hebben onterecht de naam om van mindere kwaliteit te zijn. In veel gevallen is dit niet waar of zul je dit nauwelijks ervaren. Soms worden bepaalde producten ook voor hele lage prijzen verkocht. Dit zijn restpartijen. Een mooi voorbeeld zijn badkamertegels. Restpartijen van badkamertegels kunnen er nog erg goed uit zien en je kunt ze voor een veel lagere prijs aanschaffen.

Doe zoveel mogelijk zelf

Het is geen geheim dat het inhuren van vakmensen vaak aardig wat aan de prijs is. In het geval van het behangen van je woonkamer of het leggen van een laminaatvloer, kun je dit vrij eenvoudig zelf. Bij een badkamer is dit echter wat lastiger aangezien je hier al gauw speciaal gereedschap nodig hebt wat erg veel kost om aan te schaffen. Sommige dingen kun je echter wel prima zelf doen. Bespaar jezelf daarmee honderden euro’s!

Andere tips?

Heb je zelf ervaring met het plaatsen van je badkamer en heb je nog interessante bespaartips waarmee je andere lezers van dit blog kunt helpen? Geef het ons dan door, dan kunnen we dit in het lijstje opnemen met bespaartips.

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2022 Alle rechten voorbehouden