Basicfloor

De komende trends op het gebied van gietvloeren

Geplaatst op

Dat een gietvloer een goede investering is voor je interieur is voor de meeste mensen wel duidelijk. Deze ondergrond wordt namelijk niet alleen gezien in steeds meer woningen, maar ook in bedrijfsruimtes. Een gietvloer kan geleverd worden in veel verschillende uitvoeringen, zodat er altijd wel een variant is die bij jouw interieur past. Ben je nog op zoek naar wat inspiratie? Wij vertellen je graag meer over de trends op dit gebied.

De industriële look is een blijvertje

In 2018 was de industriële look al ontzettend populair en ook de komende tijd blijft deze stijl absoluut trending. Deze stijl is gebaseerd op de oude fabrieken waarbij veel gebruik gemaakt wordt van industriële materialen als hout, glas, metaal en beton. Goedkope gietvloeren met betonlook zijn dan ook de ideale aanvulling om het interieur compleet te maken. Wil je ook graag wat meer kleur in je woonruimte? Dan zijn deze elementen ook prima te combineren met gekleurde accessoires.

Lichten, Decoratie, Diepte Van Het Veld, Opknoping

Natuurlijke tinten

Heb je al gehoord van de botanische stijl? Hierbij overheersen plantjes en ander groen. Een gietvloer in een natuurlijke kleur (zoals grijs en aardetinten) past hier prima bij. Staan er voornamelijk meubelen in een neutrale kleur in je (woon)ruimte? En mag het geheel wat meer kleur hebben? Combineer dan het natuurlijke met het groen en kies voor een grijsgroene gietvloer. Deze ondergrond is namelijk altijd op maat, waardoor deze geproduceerd kan worden in elke gewenste kleur.

Huis, Interieur, Design, Kamer, Bank, Sofa, Deur

Een vintage uitstraling

Net als de industriële look, blijft ook vintage deze komende tijd absoluut trending. Het grote voordeel is dat vintage meubelen eenvoudig gecombineerd kunnen worden met moderne elementen. Zoals verschillende oude stoelen met een nieuwe houten tafel. Leg de focus op het meubilair door een gietvloer in een neutrale kleur te laten leggen. Het grote voordeel is dat wanneer je helemaal over wilt stappen naar een geheel modern interieur het niet nodig is om ook een nieuwe gietvloer te laten leggen.

Gerelateerde berichten

Waarop letten bij het inschakelen van vloerders

Ben je toe aan een nieuwe vloer en op zoek naar een vloerder? In dit artikel leggen we je uit waar je op moet letten als je een vloerder wilt...

Lees meer

Epoxyvloer: mogelijkheden en kosten

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet wat je wilt? Dan is epoxyvloer mogelijk de oplossing. Veel mensen kiezen...

Lees meer

Over ons

Op onze site blijf je op de hoogte van de verschillende opties op het gebied van home and living.

Contactgegevens

Via info @ basicfloor.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden