Basicfloor

De voordelen van een epoxyvloer

Geplaatst op

Een lastig woord, maar zeker niet lastig in het gebruik. Een epoxy-gietvloer is vloeistofdicht en wordt veel gebruikt in bedrijfsruimtes en winkelruimtes. Door zijn industriële karakter en strakke look is de epoxyvloer ook steeds vaker terug te vinden in het moderne interieur. Hoewel de epoxyvloer steeds vaker zijn intrede doet bij de mensen thuis, is de vloer nog niet bij iedereen bekend. Zonde, want de epoxyvloer heeft u ontzettend veel te bieden!

Waterdicht

Een van de belangrijkste kenmerken van de epoxy-gietvloer is het feit dat deze bestand is tegen vloeistoffen, zuren en chemicalïen. Vooral de waterdichtheid kan erg handig zijn wanneer u de epoxyvloer over de gehele verdieping door wilt laten lopen. Waar u normaal problemen kunt ondervinden met de badkamer, wc of keuken, is dit met de epoxyvloer geen enkel probleem. Doordat deze waterdicht is, leg je de vloer moeiteloos door in vochtige ruimtes.

Badkamer, Moderne, Design, Verlichting, Interieur, Home

Voor ieder wat wils

De epoxyvloer kan in verschillende kleuren en afwerkingen worden geleverd. Er is dus altijd wel een epoxyvloer te vinden die bij uw interieur past! Of u nou gecharmeerd bent van lichte pasteltinten of stoere harde kleuren. De epoxywinkel.nl heeft beslist een vloer die bij uw wensen en interieur past. Door de afwerkingslaag kunt u de vloer iedere uitstraling geven die u maar wilt. Mix en match er maar op los!

Keuken, Eetkamer, Hout, Stoel, Appartement, Kamer

De droom van iedere huisvrouw

Schoonmaken wordt een eitje met een strakke epoxyvloer in uw huiskamer. De epoxyvloer is namelijk bijzonder makkelijk te reinigen en erg hygiënisch. Erg handig wanneer uw vloer over de gehele verdieping doorloopt. Vooral in de keuken biedt de epoxyvloer uitkomst! U moet er toch niet aan denken, vetspetters vliegen in het rond, een kloddertje tomatensaus hier, een beetje jus daar. Bij een houten vloer is er geen ontkomen aan. Binnen no-time trekken de vlekken in de vloer en oogt uw nieuwe vloer als doorleeft en versleten. Met een epoxyvloer in huis zal dit niet gebeuren. Door het naadloze en waterdichte geheel veegt u de vlekken eenvoudig weg met een doekje. Schoonmaken was nog nooit zo leuk!

Gerelateerde berichten

Vloerbedekking verwijderen: Handige tips voor een efficiënte klus

Het laten verwijderen van vloerbedekking kan een behoorlijke klus zijn, maar met de juiste aanpak en wat handige tips kun je deze taak een stuk...

Lees meer

Over ons

Op onze site blijf je op de hoogte van de verschillende opties op het gebied van home and living.

Contactgegevens

Via info @ basicfloor.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden