Basicfloor

Dit kan je allemaal met muurstickers

Geplaatst op

Bij muurstickers denken mensen vaak alleen aan stickers die je op de muur plakt, maar er zijn nog veel meer varianten. Muurstickers worden vaak als decoratie gebruikt. Nu heb je ook stickers die een functie hebben. In dit artikel lees je welke muurstickers er zijn en wat je er mee kan.

Muurstickers

Dit is natuurlijk de variant die iedereen kent: de muursticker! Deze wordt het meest gebruikt als decoratie voor op de muren. Kinderen hebben vaak een muursticker met hun naam op de deur hangen. Je kan ook je eigen muursticker ontwerpen. Verder kan je kiezen uit verschillende logo’s, dieren of teksten. De meeste mensen kiezen voor een zwarte muursticker, dit past overal bij. 

Raamfolie

Raamfolie is ook iets wat als decoratie gebruikt kan worden. Het is een sticker dat veel meer is dan decoratie. Wanneer je behoefte hebt aan meer privacy in huis, is raamfolie de perfecte oplossing. Het schermt de ramen af, maar er komt nog genoeg zonlicht in de kamer. Ook is raamfolie perfect voor op het raam als de zon iets te fel je huis in schijnt, hiervoor kun je zonwerend raamfolie gebruiken.

Zakelijke stickers

Naast muurstickers en raamfolie heb je ook nog zakelijke stickers. Deze worden gebruikt voor op kantoor of voor op de auto. Op de auto kan je bijvoorbeeld de website of telefoonnummer van jouw bedrijf plakken. Voor op kantoor kan je kiezen uit stickers die ergens naar verwijzen, zoals het toilet of de uitgang. 

Hoe moet je de sticker plakken

Als eerst moet je ver van tevoren de sticker uitrollen, zo voorkom je dat de sticker weer in elkaar rolt. Het is belangrijk dat je van tevoren weet waar de sticker precies moet hangen. Plak de sticker gelijkmatig op de muur van binnen naar buiten toe. Als laatst moet je na een uur voorzichtig de applicatie laag weghalen en dan zit de sticker op de muur. 

Gerelateerde berichten

Waarop letten bij het inschakelen van vloerders

Ben je toe aan een nieuwe vloer en op zoek naar een vloerder? In dit artikel leggen we je uit waar je op moet letten als je een vloerder wilt...

Lees meer

Epoxyvloer: mogelijkheden en kosten

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet wat je wilt? Dan is epoxyvloer mogelijk de oplossing. Veel mensen kiezen...

Lees meer

Over ons

Op onze site blijf je op de hoogte van de verschillende opties op het gebied van home and living.

Contactgegevens

Via info @ basicfloor.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden