Basicfloor

Dit kan je allemaal met muurstickers

Geplaatst op

Bij muurstickers denken mensen vaak alleen aan stickers die je op de muur plakt, maar er zijn nog veel meer varianten. Muurstickers worden vaak als decoratie gebruikt. Nu heb je ook stickers die een functie hebben. In dit artikel lees je welke muurstickers er zijn en wat je er mee kan.

Muurstickers

Dit is natuurlijk de variant die iedereen kent: de muursticker! Deze wordt het meest gebruikt als decoratie voor op de muren. Kinderen hebben vaak een muursticker met hun naam op de deur hangen. Je kan ook je eigen muursticker ontwerpen. Verder kan je kiezen uit verschillende logo’s, dieren of teksten. De meeste mensen kiezen voor een zwarte muursticker, dit past overal bij. 

Raamfolie

Raamfolie is ook iets wat als decoratie gebruikt kan worden. Het is een sticker dat veel meer is dan decoratie. Wanneer je behoefte hebt aan meer privacy in huis, is raamfolie de perfecte oplossing. Het schermt de ramen af, maar er komt nog genoeg zonlicht in de kamer. Ook is raamfolie perfect voor op het raam als de zon iets te fel je huis in schijnt, hiervoor kun je zonwerend raamfolie gebruiken.

Zakelijke stickers

Naast muurstickers en raamfolie heb je ook nog zakelijke stickers. Deze worden gebruikt voor op kantoor of voor op de auto. Op de auto kan je bijvoorbeeld de website of telefoonnummer van jouw bedrijf plakken. Voor op kantoor kan je kiezen uit stickers die ergens naar verwijzen, zoals het toilet of de uitgang. 

Hoe moet je de sticker plakken

Als eerst moet je ver van tevoren de sticker uitrollen, zo voorkom je dat de sticker weer in elkaar rolt. Het is belangrijk dat je van tevoren weet waar de sticker precies moet hangen. Plak de sticker gelijkmatig op de muur van binnen naar buiten toe. Als laatst moet je na een uur voorzichtig de applicatie laag weghalen en dan zit de sticker op de muur. 

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2022 Alle rechten voorbehouden