Als je een moderne uitstraling wilt geven aan je woonkamer, je werkkamer of een andere ruimte in je woning, of in een kamer in een bedrijfspand, dan kies je voor een moderne vloer die het liefst ook weinig onderhoud vraagt. Een betonvloer is dan een prima keuze. Beton klinkt misschien alsof het geen stijl kan hebben, maar vergis je niet, een betonlook vloer is fraai, modern en onderhoudsarm.

Een vloer van Betonvloercoating.nl is duurzaam

Wil je een vloer waar je vele jaren plezier van hebt bekijk dan het aanbod op Betonvloercoating.nl. Hier vind je fraaie voorbeelden van vloeren met een betonlook die perfect passen in jouw woonkamer of studeerkamer. Ook voor een bedrijfsruimte is een betonlookvloer een prima keuze omdat de vloer gemakkelijk schoon te houden is en bovendien slijtvast. Ook als er in een ruimte veel gelopen wordt kan de vloer dat prima aan en heb je er tientallen jaren plezier van.

Waarom kiezen steeds meer mensen voor een betonlook vloer?

Enkele decennia geleden koos vrijwel iedereen nog voor vloerbedekking in de vorm van tapijt. Totdat er alternatieven kwamen die veel gemakkelijker te reinigen zijn en die bovendien vouw langer meegaan. Een vlek in de vloerbedekking krijg je er soms nooit meer uit. Een glas rode wijn over een betonlook vloer is geen enkel probleem. Je dept de wijn gewoon op met een doek en het probleem is opgelost.

Wordt jouw nieuwe vloer een betonlook vloer?

Op Betonlookvloer.nl kun je naar hartenlust inspiratie opdoen als je op zoek bent naar een mooie nieuwe vloer. Je kunt je vloer daar ook direct bestellen door een offerte aan te vragen. Zelf een betonnen vloer leggen is ook een optie mits je goed weet waar je aan begint. Goede voorbereiding is daarbij erg belangrijk. Als je het niet ziet zitten om zelf een nieuwe vloer te leggen dan kun je dit uiteraard ook uitbesteden aan professionals. Het leggen van een betonnen vloer duurt meestal enkele dagen, er rekening mee houdend dat de ondervloer eerst moet worden geƫgaliseerd.