Basicfloor

Hoe voeg ik een stukje wellness toe aan mijn badkamer?

Geplaatst op

Vind je het ook heerlijk om te verblijven in een wellness centrum? Dat is natuurlijk heerlijk genieten, maar je kunt ook een stukje wellness verwerken in je eigen badkamer. Zo kun je elke dag genieten en hoelang je zelf maar wilt! Een badkamer laten ombouwen tot een nieuw oord hoeft niet eens zoveel te kosten en met de simpelste ingrepen maak je al een groot verschil. Je kunt natuurlijk ook een bouwplan laten realiseren door dé specialist in badkamers in Haarlem: Tonscholten.nl. Lees meer over tips waarmee je wellness toevoegt aan je eigen badkamer.

De grootste wellness accenten

Als je voor het grote plaatje wil gaan dan is het aan te raden om voor houten accenten te gaan. Dit geeft meteen het juiste wellness plaatje weer. Denk hierbij aan een houten ladder voor de handdoeken of een houten verhoging voor de badkuip. Je kunt ook je wasmand of handdoekenkastje vervangen door middel van houten mandjes of kistjes.

Breng flora in je badkamer

Een stukje groen in je badkamer doet de wellness sfeer ook ten goede. Zet wat plantjes in je badkamer. Dit kunnen simpele plantjes zijn zoals orchideeën. Hiermee breng je de ware natuur sfeer naar je eigen badkamer.

Verzorgingsproducten

Een grote kans dat je dit al in je badkamer hebt: verzorgingsproducten. Deze zijn natuurlijk onmisbaar in een wellness oord. Kies een geur wat je lekker vindt en kies niet teveel verschillende. Je wilt natuurlijk een duidelijke type geur laten terugkomen in je badkamer, dit zorgt voor rust en ontspanning.

Geur en sfeerkaarsjes

Voor een echte wellness-beleving kun je jouw badkamer vullen met kaarsjes. Zorg dat wanneer je gebruik maakt van geurkaarsjes deze goed samen gaan met je verzorgingsproducten. Een goed voorbeeld waarmee je met een klein budget al een groot verschil kan maken.

Rustgevende muziek

Van muziek moet je houden, daarnaast kan het je ook heerlijk kalmeren. Denk hierbij aan rustgevende muziek van golven, regen of het bos. Wat je maar wilt. Installeer een muziekboxje en breng de badkamer tot leven met een rustgevend muzieklijstje.

Haal een badkuip

Eigenlijk mag in een wellness badkamer een badkuip niet ontbreken. Nog geen badkuip in huis? Overweeg om er één aan te schaffen. Met wat schuim, verzorgingsproducten, muziek en sfeerkaarsjes kun je thuis baden in ware luxe. Mocht het passen in je budget kun je er ook een whirlpoolsysteem bij laten installeren voor een luxe bad met bubbels.

Schakel de specialist in

Klaar om te ontspannen in je eigen spa? De besproken wellness accenten zijn simpele toevoegingen die je in je eigen badkamer kan gaan verwerken. Mocht je voor het perfecte plaatje willen gaan, dan kun je ook de specialist inschakelen. Zo wordt er een ontwerp gemaakt voor jouw badkamer en hoe deze omgebouwd kan worden tot een wellness badkamer. Daarnaast kun je ook voor advies bij de specialist langs gaan om je te laten inspireren.

Gerelateerde berichten

Waarop letten bij het inschakelen van vloerders

Ben je toe aan een nieuwe vloer en op zoek naar een vloerder? In dit artikel leggen we je uit waar je op moet letten als je een vloerder wilt...

Lees meer

Epoxyvloer: mogelijkheden en kosten

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet wat je wilt? Dan is epoxyvloer mogelijk de oplossing. Veel mensen kiezen...

Lees meer

Over ons

Op onze site blijf je op de hoogte van de verschillende opties op het gebied van home and living.

Contactgegevens

Via info @ basicfloor.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden