Basicfloor

Houten garage als aanvulling op je woning

Geplaatst op

Een houten garage is een ideale toevoeging aan uw woning. Een houten garage heeft namelijk talloze voordelen die u dagelijks kunt gebruiken. Zo kunt u natuurlijk uw auto, fiets of camper stallen in een garage, maar een houten garage heeft zo veel meer voordelen. Wilt u weten waarom een houten garage een aanvulling is op uw woning? Lees snel verder om dat te ontdekken!

De prijs

Naast de standaard voordelen van een garage zoals opslag en stalling, is de prijs van een houten garage ook een groot pluspunt. Een houten garage is een stuk voordeliger dan een betonnen garage. Per m2 ligt de prijs een stuk lager. Dus voor minder geld krijgt u dezelfde hoeveelheid ruimte, of zelfs meer! Als u een garage wilt aanschaffen, kan het dus voordeliger zijn om voor een houten variant te kiezen. Bovendien is het verkrijgen van een bouwvergunning voor een houten garage ook nog eens veel eenvoudiger.

Het design

Het design van een houten garage zorgt daarnaast ook voor een aanvulling op uw woning. De houten materialen zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Hout is daarnaast bewerkelijk materiaal, waardoor u een moderne of robuuste uitstraling kunt geven aan uw garage en daarmee uw woning. U kunt daarnaast ook nog eens uw eigen houten garage ontwerpen via de 3D-configurator van Woodpro. Zo kunt uw eigen houten garage geheel naar wens en stijl ontwerpen.

A-kwaliteit houten garages

Een houten garage is zeker een mooie aanvulling op uw woning, maar het is wel belangrijk rekening te houden met de kwaliteit van het hout. U wilt uiteraard een houten garage van topkwaliteit. Woodpro gebruikt bijvoorbeeld houtsoorten van noordelijk gelegen gebieden met een koud klimaat. Dit is heel belangrijk voor de kwaliteit van het hout. Als de bomen langzaam groeien, dan blijven de jaarringen van de boomstammen dichter op elkaar staan. Dit zorgt voor stevig hout met een extra sterke structuur.

Op deze manier bent u gegarandeerd van een kwalitatief goede garage die een mooie aanvulling blijft op uw woning en waar u jarenlang van kunt genieten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site blijf je op de hoogte van de verschillende opties op het gebied van home and living.

Contactgegevens

Via info @ basicfloor.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden