Basicfloor

Ontdek de grote voordelen van een kunststof gietvloer

Geplaatst op

Kunststof gietvloeren zijn immens populair. Vanwege hun strakke en robuuste uitstraling zijn ze bedoeld voor vele toepassingen. Daarom is een kunststof gietvloer uitermate geschikt voor in huis, maar ook voor in bedrijfs- of industriële panden. Een kunststof gietvloer bestaat uit verschillende lagen, die worden gegoten en handmatig worden aangebracht. Door deze verschillende lagen, die apart moeten indrogen, ontstaat er een sterke en duurzame vloer. Een gietvloer heeft nauwelijks onderhoud nodig en is gemakkelijk schoon te maken.

Kunststof gietvloer

Een kunststof gietvloer heeft geen naden en is vochtwerend. Gemorste vloeistoffen trekken niet in, waardoor je ze gemakkelijk kunt opdweilen. Daarnaast is dit vloertype erg duurzaam, waardoor het tientallen jaren meegaat. Een kunststof gietvloer is goed te combineren met vloerverwarming, wat zorgt voor een comfortabel gevoel. Ben je bang dat een gietvloer te glad is? In dat geval kan de vloer een antisliplaag krijgen en kan hij ook nog antistatisch worden gemaakt. Gietvloeren zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en stijlen. Daarom zijn ze geschikt voor ieder interieur.

Gietvloer in betonlook

Hou je van een industriële uitstraling? Kies dan voor een gietvloer met betonlook. Op https://www.gietvloerbetonlook.nl/ vind je alle voordelen van deze trendy en stijlvolle vloer. Je kunt een betonlookvloer helemaal naar eigen wens samenstellen. Kies zelf je kleur of kleurcombinatie, zodat je vloer de perfecte basis van je interieur wordt. Wil je niet direct een hele nieuwe vloer? Dan is een betonlook coating ook mogelijk. Dit is een dunne kunststof toplaag, die over je bestaande vloer wordt aangebracht. Zo kun je gemakkelijk én voordelig genieten van een vloer met betonlook uitstraling.

Voor alle ruimtes

Voor industriële ruimtes als werkplaatsen en garages is een betonlook epoxyvloer erg geschikt. Dit is voer die bestand is tegen mechanische en chemische belastbaarheid. Een oersterke en duurzame basis voor bedrijven. Ook in de epoxyvloer is vloerverwarming mogelijk. Er zijn veel mogelijkheden en toepassingen met deze stijlvolle en onderhoudsarme vloer. Je kunt de vloer laten doorleggen over een hele verdieping. Dit geeft een sfeer van rust en eenheid. Daarnaast is het ook nog eens voordeliger. Want, hoe groter het oppervlakte van de vloer, des te lager de prijs per vierkante meter.

Gerelateerde berichten

Waarop letten bij het inschakelen van vloerders

Ben je toe aan een nieuwe vloer en op zoek naar een vloerder? In dit artikel leggen we je uit waar je op moet letten als je een vloerder wilt...

Lees meer

Epoxyvloer: mogelijkheden en kosten

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet wat je wilt? Dan is epoxyvloer mogelijk de oplossing. Veel mensen kiezen...

Lees meer

Over ons

Op onze site blijf je op de hoogte van de verschillende opties op het gebied van home and living.

Contactgegevens

Via info @ basicfloor.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden