Basicfloor

Risicoloos beleggen in duurzaam beleggingsvastgoed kan!

Geplaatst op

Een investering in onroerend goed is heel populair in Nederland. Een tweede huis of appartement kopen om te verhuren neemt aan populariteit toe omdat de spaarrendementen bij de bank zo belachelijk liggen.

Stel nu dat u het wel ziet zitten om een deel van uw spaarcenten in vastgoed te beleggen. Dan is het van cruciaal belang dat u investeert in een kwalitatief hoogstaand beleggingspand.

Wat is kwalitatief hoogstaand in termen van beleggingsvastgoed?

Kwalitatief hoogstaand… Wat bedoelen we hier precies mee? In het kader van een vastgoedbelegging draait het vooral om de gebruikte materialen.

Wat voor keuken en bijhorende toestellen wordt geïnstalleerd? Welke soort verf wordt er gebruikt? Wat voor soort vloerbedekking wordt er gebruikt? En welke badkamerinrichting wordt gekozen?

Kopen om te verhuren betekent dat u een balans dient te vinden tussen:

  • Duurzame en slijtvaste materialen die jaren aan een stuk kunnen meegaan
  • Het prijsticket van deze materialen

De sleutel ligt bij het selecteren van kwalitatief hoogstaand materiaal dat niet broos of gevoelig is. Als er huurders in uw pand trekken, dan wilt u als eigenaar met een gerust geweten kunnen gaan slapen.

Vloerbedekking is een belangrijke component

Een pand kopen om te verhuren betekent dus ook dat u aandacht moet besteden aan een van de interieurcomponenten die het het hardst te verduren krijgt: de vloer.

Wat voor soort vloer u selecteert, zal een impact hebben op uw uiteindelijk rendement van de belegging.

Want, stel dat u een gevoelige vloer uit natuursteen laat plaatsen… Zo eentje die snel vlekt en die afbrokkelt wanneer er per ongeluk iets opvalt. Dan zal u vroeg of laat voor grote herstellingskosten komen te staan (of de waarde van uw pand zal gewoon naar beneden gecorrigeerd worden).

Daarom is het belangrijk om voor een kwalitatief hoogstaande en duurzame vloerbedekking te gaan. Denk aan een goede laminaatvloer of aan keramische vloertegels. Deze kunnen tegen een stootje, zijn meestal niet superduur en zijn een lange termijn investering.

Onze duurzame vloerbedekking is zeker een optie voor uw beleggingsvastgoed


Onze kwalitatief hoogstaande en bijzonder duurzame vloeren worden gebruikt in residentieel vastgoed zoals gezinswoningen en appartementen maar ook in commercieel vastgoed zoals winkelruimtes.

Daarnaast zijn er tal van bouwpromotoren die gretig gebruik maken van onze slijtagebestendige vloerbedekking om een zo duurzaam mogelijke opbrengsteigendom voor beleggers te bouwen.

Duurzame bouwmaterialen vormen de basis van elke gezonde en stabiele vastgoedbelegging. Laat u zich om de tuin leiden met veel goedkopere alternatieven, dan zult u in de toekomst helaas geconfronteerd worden met onaangename extra kosten van onderhoud en renovatie.


Bent u geen doe-het-zelver in vastgoed maar eerder een belegger?


Dus heeft u spaarcenten op de bank staan die niets meer opbrengen? Dan kan een opbrengsteigendom met duurzame inrichting en vloerbedekking een interessante belegging zijn.

Maar heeft u geen tijd of energie om zelf een renovatie of nieuwbouw te gaan organiseren om een pand verhuurklaar te maken? En wenst u bovendien ook zorgenvrij te blijven als particuliere spaarder qua periodieke verplichtingen?

Ga dan niet ineens zelf huisbaas worden maar overweeg een passieve vastgoedbelegging, eventueel aangevuld met contractueel gegarandeerde huuropbrengsten. Interesse? Lees meer over de opties op beleggen in vastgoed met verhuurgarantie. Maak er kennis met drie types huurgarantie (brons, zilver en goud) en ontdek welke soort garantie er het best aansluit bij uw persoonlijk beleggersprofiel. Opties beschikbaar in zo

Gerelateerde berichten

Waarop letten bij het inschakelen van vloerders

Ben je toe aan een nieuwe vloer en op zoek naar een vloerder? In dit artikel leggen we je uit waar je op moet letten als je een vloerder wilt...

Lees meer

Epoxyvloer: mogelijkheden en kosten

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet wat je wilt? Dan is epoxyvloer mogelijk de oplossing. Veel mensen kiezen...

Lees meer

Over ons

Op onze site blijf je op de hoogte van de verschillende opties op het gebied van home and living.

Contactgegevens

Via info @ basicfloor.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden