Slotenmaker 123 is een slotenmaker en beveiligingsdienstverlener in Brussel. Onze uitgebreide diensten zijn gericht op zowel commerciële als residentiële klanten en variëren van eenvoudige sloten en dubbele sleutels tot kaartsystemen, volledige deurvervangingen en volledig geïntegreerde hoofdsleutelsystemen. We zijn trots op de mogelijkheden van onze teams om professionele diensten te leveren, terwijl we een vriendelijke (maar professionele) sfeer behouden.

Slotenmakers uit Brussel

We weten dat het frustrerend en zelfs angstaanjagend kan zijn om buitengesloten te worden uit je huis, auto of bedrijf in Brussel, maar je kan rekenen op Slotenmaker Brussel om je snel binnen te krijgen! Ons team van slotenmakers is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om je te helpen met een eventuele lock-out-situatie. Bel ons gewoon even op en één van onze hulpverleningsbusjes zal dan naar jou toe onderweg zijn.

Snel ter plaatse

Wij leveren commercieel werk voor bedrijven en woningen in Brussel die behoefte hebben aan sloten, montage van sloten, onderhoud of reparaties voor hun panden of huuraccommodaties. Onze slotenmakers installeren speciale, hoog beveiligde sloten in bedrijven en woningen. Aangezien sloten voor bedrijven ontworpen zijn om veiliger te zijn dan de sloten die gewoonlijk worden gebruikt voor woningen, kan een bedrijfsslotbou­­­­wer deze sloten installeren. Daarnaast kan de Slotenmaker 123 slotenmaker aanbevelen welke sloten de beste zijn voor je bedrijf.

Sloten vervangen of repareren

Als het slot van je deur niet op de normale manier functioneert, is het zeer waarschijnlijk dat deze moet worden gerepareerd. Het is zeer waarschijnlijk dat je slot niet goed werkt omdat de interne onderdelen niet goed uitgelijnd zijn. Het slot werkt misschien niet zoals het zou moeten werken omdat hij niet in staat is om de sluitplaat te vinden en hier goed in te passen. Als dit het geval is, zorg er dan voor dat je zo snel mogelijk contact opneemt met één van onze professionele slotenmaker, zodat zij je kunnen helpen.