Basicfloor

Waarop letten bij het inschakelen van vloerders

Geplaatst op

Ben je toe aan een nieuwe vloer en op zoek naar een vloerder? In dit artikel leggen we je uit waar je op moet letten als je een vloerder wilt inschakelen.

Let op het uurtarief van de vloerder en de prijs van de vloer

Wanneer je van plan bent om een vloerder in te schakelen, is het belangrijk om te letten op de prijs. Deze varieert namelijk tussen de €20,- en €50,-. En heeft daarmee dus een grote invloed op de totale prijs.

Daarnaast spelen ook de prijs van de tegels een grote rol. Deze prijzen variëren ook enorm: probeer daarom te zoeken naar een betaalbaar alternatief.

Kwaliteit van het werk

De prijs van een vloerder loopt op naarmate hij of zij meer ervaren is. De ervaring zegt niks over de kwaliteit van de vloerder: een beginnende tegelzetter kan even goede kwaliteit leveren als een vloerder die al jaren vloeren legt.

Kijk niet alleen naar het tarief van de vloerder, maar let ook op de vaardigheden. Een goedkopere vloerder is ook niet perse minder betrouwbaar.

Kies een vloerder uit de buurt

Het leggen van een nieuwe vloer brengt al genoeg kosten met zich mee. Zo moet je rekening houden met het uurtarief en de kosten van de vloer. Maar wat ook belangrijk is, zijn de voorrijdkosten. Hierop kun je makkelijk besparen door een vloerder uit de buurt in te schakelen.

Het lijkt misschien een klein bedrag, maar voor grote projecten scheelt het toch behoorlijk. Wanneer de afstand tussen jou en de vloerder erg klein is, worden er soms helemaal geen voorrijdkosten gerekend.

Ben je op zoek naar een vloerder? Bekijk hier de 10 beste vloerders.

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2022 Alle rechten voorbehouden