Basicfloor

Welke veranda past bij mij?

Geplaatst op

Met een houten veranda creëert u de ideale buitenplek, zodat u heerlijk in de zon en uit de wind kunt genieten van uw tuin. Het vakantiegevoel komt dan vanzelf aanwaaien. Wilt u ook graag een veranda aanschaffen en twijfelt u welke veranda het beste bij u en uw huis en tuin past? In deze blog geven we je een paar tips hoe je tot de keus voor een veranda komt die het beste bij u past.

Model veranda

Het is eerst belangrijk om goed na te denken over waar u de veranda wilt plaatsen. Wilt u een vrijstaande veranda of een aanbouwveranda? Als u voor een aanbouwveranda kiest, is dat echt een verlengde van uw huis. Hier kunt u een extra ruimte creëren om te dineren of om samen te komen met uw vrienden en familie zonder dat u anderen tot last bent. Een vrijstaande veranda kan een extra dimensie geven aan uw tuin en hiermee kunt u een extra schaduwplek maken waar u vrijuit en droog kunt genieten van uw tuin.

Gebruikersfunctie

Voordat u vervolgens een definitieve keuze maakt, is het belangrijk om nog even stil te staan bij de gebruikersfunctie van de veranda. Waarvoor wilt u de veranda gaan gebruiken? Bij een aanbouwveranda lijkt uw huis een stuk groter, en ook de lichtinval van uw huis verandert. Dit maakt een aanbouwveranda ook uitermate geschikt als hobbyruimte. U kunt immers makkelijk van binnen naar ‘buiten’ lopen, zelfs als het regent en koud is. Wilt u echt van ‘buiten’ genieten en gebruiken als loungeruimte, dan is een vrijstaande veranda de beste keuze.

Een veranda op maat

Wilt u ook een houten veranda? Bij Lugarde is het ook mogelijk een houten veranda op maat te maken of te laten maken. U kunt een veranda naar eigen wens in de 3D-configurator ontwerpen en in 360 graden bekijken, of u kunt uw wensen doorgeven en het laten ontwerpen overlaten aan vakmannen. Wilt u een klassieke of moderne veranda? Groot of klein? Aanbouw of vrijstaand? Een plat dak of piramidedak? Alles is mogelijk om de veranda passend voor u te maken.

Gerelateerde berichten

Waarop letten bij het inschakelen van vloerders

Ben je toe aan een nieuwe vloer en op zoek naar een vloerder? In dit artikel leggen we je uit waar je op moet letten als je een vloerder wilt...

Lees meer

Epoxyvloer: mogelijkheden en kosten

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet wat je wilt? Dan is epoxyvloer mogelijk de oplossing. Veel mensen kiezen...

Lees meer

Over ons

Op onze site blijf je op de hoogte van de verschillende opties op het gebied van home and living.

Contactgegevens

Via info @ basicfloor.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden