Basicfloor

Vloer maken van pallethout

Geplaatst op

Waarom zou je pallets als vuilnis weggooien? Dit is zonde aangezien je met pallethout nog heel veel dingen kunt doen. Je kan namelijk van deze pallets een vloer maken. In deze blog gaan we het hier over hebben.

Een vloer gemaakt van pallethout is goedkoop

Wanneer je een nieuwe vloer wilt hoef je niet veel geld uit te geven. Je kan pallets namelijk voor geen of heel weinig geld oppikken. Op het internet, zoals op Marktplaats kun je heel makkelijk een pallet vinden. Ook zijn ze vaak te vinden bij bouwplaatsen of sommige tuicentra. Let bij het kiezen van een pallet wel op dat deze niet rot of beschadigt is. Je kan natuurlijk ook gewoon nieuwe blokpallets bestellen.

De duurzaamheid

Pallets zijn heel sterk, duurzaam en veelzijdig. De palletplaten worden natuurlijk gemaakt om alle soorten materialen en inhoud te bewaren. Doordat de pallets zo duurzaam zijn hoef je een hele poos niet meer te investeren in een nieuwe vloer.

Reparatie

Wat moet je doen als de pallets beschadigen of breken? Dit is geen probleem je kan de palletplaat zo los maken en een nieuwe bevestigen.

De mogelijkheden zijn breed

Er zijn pallets in alle soorten kleuren en maten. De mogelijkheden om jouw palletvloer uniek te maken zijn dan ook eindeloos. Wanneer je zelf niets kan verzinnen is het aangeraden om even op internet te kijken, zo kan je op Pinterest en Google enorm veel ideeën voor een palletvloer vinden.

Goed voor het milieu

Wanneer je er voor kiest om je vloer te laten bestaan uit pallethout, dan ben je milieubewust bezig. Dit geldt extra wanneer je pallets gebruikt die anders weggegooid zouden worden. Het kiezen voor een vloer van palletplaten scheelt een hoop nieuw hout en zorgt ervoor dat er nieuw leven in de pallets geblazen wordt.

Gerelateerde berichten

Waarop letten bij het inschakelen van vloerders

Ben je toe aan een nieuwe vloer en op zoek naar een vloerder? In dit artikel leggen we je uit waar je op moet letten als je een vloerder wilt...

Lees meer

Epoxyvloer: mogelijkheden en kosten

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet wat je wilt? Dan is epoxyvloer mogelijk de oplossing. Veel mensen kiezen...

Lees meer

Over ons

Op onze site blijf je op de hoogte van de verschillende opties op het gebied van home and living.

Contactgegevens

Via info @ basicfloor.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden