Basicfloor

Welke soorten tegels zijn populair? De guide!

Geplaatst op

Welke smaak je ook hebt, er past wel een tegel bij. In deze handleiding gaan we je er het nodig over vertellen. Zoek je inspiratie en toffe tegels voor je interieur? Je kunt in deze blog een aantal voorbeelden vinden. Ontdek wat je zoekt.

Houtlook tegels

Een houtvloer is mooi, maar nogal bewerkelijk. Houtlook tegels zijn een ideaal alternatief voor deze vloer. Er is zelfs de nodige keuze in houtsoorten. Zo is er onder andere keuze uit houtlook tegels met: chestnut, oak, pine kleur en variaties hierop.

Beton tegels

Beton tegels maken het gemakkelijk om je industriële tuin in te richten. Ze zijn robuust en hebben nauwelijks onderhoud nodig. Natuurlijk zien ze er geweldig uit.

Visgraad tegels

Een vloer met een visgraadmotief is al eeuwen een populair design. Eerst waren het de paleizen waar het motief te zien was. Later was het de burgerij. Nu kan iedereen beschikken over een vloer met een visgraadmotief. Tegels met zo’n motief zijn eenvoudig te leggen.

Stonepanels

Panelen met stenen zijn al jaren zeer populair. Dat komt door uitzonderlijk luxe uitstraling van natuursteen. Je kunt ze ook heel mooi gebruiken om water overheen te laten stromen als waterval achtergrond dus. In kantoren en woningen worden deze stonepanels gebruik. Het doet ons denken aan natuurlijke rotsen.

Vloertegels

De oude vertrouwde vloertegels blijven bij veel mensen favoriet. Er zijn zo veel soorten tegels dat je hoofd ervan duizelt: Broke Coke, Brave Earth, Dwell Greige, Evolve Ice, etc. De ene naam nog wonderlijker dan de andere. Het is belangrijk dat je de juiste tegels kiest, gewoon op gevoel. Als je de kans hebt, kies dan voor een aanbieder die een showroom heeft. Dan is het een stuk makkelijker kiezen. Zo heb jij de mogelijkheid de tegels in de handen te houden en in het echt te zien.

Verschillende populaire tegels

De meest populaire tegels voor in huis zetten we nog even onder elkaar:

  • Houtlook tegels
  • Beton tegels
  • Visgraad tegel
  • Stonepanels
  • Vloertegels

Conclusie

Vloertegels zijn gemakkelijk te onderhouden en zien er fantastisch uit. Er zijn bijzonder veel designs waaruit je kunt kiezen. Het makkelijkst is wanneer je koopt bij een aanbieder met een showroom. Zo heb je de kans om je tegels te zien.

Meer ontdekken?

Weg met de hoofdpijn: kies het juiste kussen. Altijd al afgevraagd welke veranda bij je past? Op onze site lees je meer.

Gerelateerde berichten

Waarop letten bij het inschakelen van vloerders

Ben je toe aan een nieuwe vloer en op zoek naar een vloerder? In dit artikel leggen we je uit waar je op moet letten als je een vloerder wilt...

Lees meer

Epoxyvloer: mogelijkheden en kosten

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet wat je wilt? Dan is epoxyvloer mogelijk de oplossing. Veel mensen kiezen...

Lees meer

Over ons

Op onze site blijf je op de hoogte van de verschillende opties op het gebied van home and living.

Contactgegevens

Via info @ basicfloor.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden