Basicfloor

Weg met de hoofdpijn: kies het juiste hoofdkussen

Geplaatst op

Hoofdpijn is een veelvoorkomende kwaal die hinderlijk is en je nachtrust kan verstoren. Het kan zelfs je leven verpesten, want wie is er fit en vrolijk na een gebroken nacht? Nou precies, daarom hebben we deze blog voor je gemaakt om je enkele tips te geven voor het kiezen van een nieuw hoofdkussen, zodat je weer lekker kunt slapen.

Heerlijke kussens

We willen je graag een overzicht geven van een aantal hoofdkussen die je gaan helpen je hoofdpijn te bestrijden:

Traagschuim van Bamboo

Dit kussen geeft je een goede ondersteuning en comfort. Je nek wordt goed ondersteund. Dat is cruciaal als je hoofdpijn wilt bestrijden. Want deze ontstaat meestal door een verkeerde lighouding. Daarnaast is het een kussen dat goed ventileert en warmte dus doorlaat. Als jij het snel warm hebt, dan is dit precies het soort kussen dat je nodig hebt.

Pitten kussen

Er bestaat ook een hoofdkussen met daarin pitten. Het fijne van dit kussen is, dat het totaal naar je lichaam vormt. Zo kom je nooit in een onnatuurlijke lighouding terecht. Soms betaal je iets meer voor een hoofdkussen gemaakt van speciale materialen, maar dat loont altijd. Weg met de hoofdpijn!

Kooptips

Wat moet je echt doen als je een kussen gaat kopen? Hieronder enkele belangrijke punten:

  • Probeer een kussen uit
  • Ga altijd voor wat goed voelt, kijk niet te veel naar de prijs
  • Zoek uit waar de aanbiedingen zijn
  • Laat je informeren door experts
  • Lees recensie over een bepaald kussen

Het is verleidelijk om op internet een kussen aan te schaffen. Dit lijkt lekker snel en makkelijk, maar je loopt wel risico want je weet niet precies hoe een kussen ligt, de voorkeuren hiervoor zijn heel persoonlijk. Probeer dus een kussen altijd uit. En wanneer je het ideale kussen gevonden hebt, ga dan voor dat kussen. Natuurlijk is de prijs belangrijk, maar een hoge prijs is meestal geen duurkoop. Andersom kan dat wel zo zijn, zeker wanneer je het kussen niet uitprobeert. Op internet kun je snel zien waar aanbiedingen zijn en er zijn recensies over een bepaald kussen te vinden. Wanneer je naar een winkel gaat, laat je dan door experts informeren over de verschillende kussens. Probeer ze allemaal lekker uit. En niet 1 minuutje, maar bijvoorbeeld een minuut of tien. Dan krijg je echt een goede indruk van het hoofdkussen.

Conclusie

Hoofdpijn is supervervelend en kan een enorme hindernis zijn om de dag goed te beginnen. Je wordt niet lekker wakker met een zeer hoofd. Vervanging van je hoofdkussen is vaak een oplossing van spanningshoofdpijn ten gevolge van een verkeerde lighouding. Laat je wel altijd informeren door een arts over je hoofdpijn wanneer deze niet weggaat door het nieuwe kussen.

Meer lezen?

Er valt het een en ander te ontdekken op ons blog over wonen, lifestyle en interieur. Onze blogs geven je tips voor het kiezen van je nieuwe veranda, de inrichting van je mediterraanse tuin en het verwijderen van trapmatten.

Gerelateerde berichten

Waarop letten bij het inschakelen van vloerders

Ben je toe aan een nieuwe vloer en op zoek naar een vloerder? In dit artikel leggen we je uit waar je op moet letten als je een vloerder wilt...

Lees meer

Epoxyvloer: mogelijkheden en kosten

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet wat je wilt? Dan is epoxyvloer mogelijk de oplossing. Veel mensen kiezen...

Lees meer

Over ons

Op onze site blijf je op de hoogte van de verschillende opties op het gebied van home and living.

Contactgegevens

Via info @ basicfloor.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden